30 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla gram altın fiyatları şu şekildedir: Gram altının alış fiyatı 2.542 TL, satış fiyatı ise 2.542 TL olarak belirlenmiştir. Bu değer, gün içinde altın alım-satımı yapacak vatandaşlar için referans fiyat olarak kullanılabilir.

Çeyrek Altın Fiyatı Ne Kadar?

Çeyrek altının alış ve satış fiyatları da güncellenmiştir. Bugün çeyrek altının alış fiyatı 4.154 TL, satış fiyatı ise 4.212 TL olarak belirlenmiştir. Çeyrek altın, küçük yatırımcılar ve hediye arayanlar için popüler bir tercih olmaya devam etmektedir.

Yarım Altın Fiyatı Ne Kadar?

Yarım altın fiyatları da güncellenmiş durumdadır. Yarım altının alış fiyatı 8.334 TL, satış fiyatı ise 8.417 TL olarak belirlenmiştir. Yarım altın, özellikle yatırım amacıyla tercih edenler ve özel günlerde takdim edilen bir hediye olarak kullanılmaktadır.

Kırklareli Valiliğine atanan Uğur Turan kimdir? Uğur Turan aslen nereli, kaç yaşında? Kırklareli Valiliğine atanan Uğur Turan kimdir? Uğur Turan aslen nereli, kaç yaşında?

Tam Altın Fiyatı Ne Kadar?

Bugün itibarıyla tam altın fiyatları güncellenmiştir. Tam altının alış fiyatı 16.668 TL, satış fiyatı ise 16.834 TL olarak belirlenmiştir. Tam altın, büyük yatırımcılar tarafından genellikle uzun vadeli yatırım olarak değerlendirilmektedir.

Editör: Mehmet Çetil