Monaco-Barcelona maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Monaco-Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Monaco-Barcelona maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Monaco-Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

İtalyan basınında, Fenerbahçe'nin Juventus'un Brezilyalı ön liberosu Arthur Melo ile ilgilendiği ifade ediliyor. Peki, Arthur Melo kimdir, kaç yaşındadır ve futbol kariyerinde hangi takımlarda forma giymiştir? İşte detaylar…

Arthur Melo'nun Futbol Kariyeri

Arthur Melo, 12 Ağustos 1996 tarihinde Brezilya'nın Goiania kentinde dünyaya gelmiştir. Futbol kariyerine, 2008-2010 yılları arasında Golas'ta başlamıştır. Genç yaşta yetenekleriyle dikkat çeken Melo, 2014-2015 sezonunda Gremio'nun U20 takımından B Takımı'na terfi etmiştir. 2016-2017 sezonunda ise profesyonel sözleşmeye imza atarak Gremio'nun A takımında oynamaya başlamıştır.

Gremio'daki başarılı performansı, onu Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına sokmuştur. 2018 yılında, büyük umutlarla Barcelona'ya transfer olmuş, transfer bedeli olarak 31 milyon Euro ödenmiştir. Barcelona'daki ilk sezonlarında gösterdiği performans, onu dünya çapında tanınan bir oyuncu haline getirmiştir.

I (67)-1

Juventus'a Transfer ve Kiralık Dönemler

Arthur Melo, 2020-2021 sezonunda, 80 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus'a transfer olarak bir rekor kırmıştır. Ancak Juventus'taki performansı beklenen seviyede kalmamış, bu nedenle 2022-2023 sezonunda Liverpool'a kiralanmıştır. Liverpool'daki kiralık dönemi, Melo'nun oyun anlayışını geliştirmesi açısından önemli bir fırsat olmuştur.

Editör: Mehmet Çetil