Karadağ - Galler Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? UEFA Uluslar B Ligi'nde Heyecan Dolu Karşılaşma Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak? Karadağ - Galler Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? UEFA Uluslar B Ligi'nde Heyecan Dolu Karşılaşma Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Fenerbahçe, Manchester United'ın orta saha oyuncusu Fred ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Fred, gerçek adıyla Frederico Rodrigues de Paula Santos, 5 Mart 1993 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelmiştir. Orta saha oyuncusu olarak tanınan Fred, futbol kariyerine Brezilya'nın Internacional kulübünde başlamış ve burada Campeonato Gaúcho'yu iki kez kazanma başarısı göstermiştir.

Futbol Kariyeri Nasıl Şekillendi?

2013 yılında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk kulübüne transfer olan Fred, burada üç Ukrayna Premier Ligi şampiyonluğu elde etti. 2018 yılında İngiltere'nin Manchester United kulübüne transfer olan Fred, burada 2023'te EFL Kupası'nı kazandı. Fred, üst düzey uluslararası deneyimini Kasım 2014'te Brezilya milli takımı ile kazandı. Brezilya'nın 2015 Copa América kadrosunun bir parçası olan Fred, ayrıca 2018 ve 2022 FIFA Dünya Kupaları ile 2021 Copa América final kadrosunda da yer aldı.

Fred'in Performansı ve Başarıları

Fred, kariyeri boyunca 408 maçta 36 gol ve 43 asist üretmiştir. Savunma ve oyun kurma konusundaki yetenekleriyle tanınan Fred, Brezilya milli takımında da önemli roller üstlenmiştir. Fenerbahçe'ye katılan Fred, sarı-lacivertli formayı giymek için sabırsız olduğunu ifade etti ve bu transferin kendisi için büyük bir adım olduğunu belirtti

Editör: Mehmet Çetil