Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nda mücadele ediyor ve yarın akşam Çekya ile kritik bir maça çıkacak. Milli Takımımızın, Portekiz maçında sakatlık nedeniyle yedek kalan Arda Güler'in durumu ise merak konusu.

EURO 2024 Çekya Maçı Öncesi Arda Güler Son durumu, oynayacak mı, ilk 11'de mi?

Çekya maçı öncesinde yapılan bireysel antrenmanlarını tamamlayan Arda Güler, son takım antrenmanına da katıldı. Portekiz maçı öncesinde kasığında yaşadığı ağrılar nedeniyle antrenmanlardan uzak kalan genç oyuncu, takımıyla birlikte çalışmalara başladı. Bu durum, Arda Güler'in Çekya maçında sahada olabileceği umudunu güçlendiriyor.

663. Kırkpınar Yağlı Güreş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kırkpınar Yağlı Güreş canlı yayın TRT Spor'da mı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreş ödülü nedir, ne kadar? 663. Kırkpınar Yağlı Güreş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kırkpınar Yağlı Güreş canlı yayın TRT Spor'da mı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreş ödülü nedir, ne kadar?

Milli Takımın Hazırlıkları Sürüyor

Teknik direktör Montella yönetiminde, milli futbolcular yoğun bir tempoyla hazırlıklarını sürdürüyor. Yarın akşam saat 22.00'da başlayacak olan Çekya maçı için ekip son kontrollerini yapacak ve maç öncesindeki son antrenmanlarını tamamlayacak.

Diğer Oyuncuların Durumu

Öte yandan, İrfan Can Kahveci'nin tedavisi tamamlandı ve takımla çalışmalara başladı. Ancak Orkun Kökçü ve Mert Günok'un sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara katılamadığı bildirildi. Bu oyuncuların maç kadrosunda yer alıp almayacakları ise maç saati yaklaştıkça netlik kazanacak.

Maçın Yeri ve Saati

Çekya ile Türkiye arasındaki kritik mücadele, 6 Haziran Çarşamba günü saat 22.00'de Hamburg Volkspark Stadı'nda oynanacak. Türk Milli Takımı, bu maçı kazanarak turnuvadaki yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım