ATV'nin beğeniyle takip edilen programı 'Esra Erol'da' bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Esra Erol'un bu haftaki programında yaşanan ilginç bir olay, izleyicileri şoke etti. 15 Haziran 2024 tarihinde kaybolan Aytül Karakaya, kardeşi Pınar Hanım tarafından aranmak üzere programa katılmıştı. Esra Erol, Aytül'ün cuma günü bulunduğunu açıklamıştı. Bugün ise canlı yayına gelen Aytül Hanım, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Kayıp Kardeş Aytül Canlı Yayında

Aytül Hanım, canlı yayında Esra Erol’un sorularını yanıtladı. Ünlü sunucu Esra Erol, Aytül Hanım’a keyfinin yerinde olup olmadığını sordu. Aytül Hanım ise, kardeşi öldükten sonra keyfinin yerinde olmadığını belirterek, "Ölen kardeşim beni yanına çağırdı" ifadelerini kullandı.

"Vefat Eden Kardeşim Bana 'Gel Gidelim Abla' Dedi"

Aytül Hanım, kardeşi öldüğünden beri psikolojik olarak çok zor bir dönem geçirdiğini ifade etti. "Kardeşim öldükten sonra ailece psikolojimiz bozuldu. Vefat eden kardeşim bana 'gel gidelim abla' dedi. Ben de gittim," dedi. Aytül Hanım, kardeşine çok düşkün olduğunu ve onun çağrısına kayıtsız kalamadığını dile getirdi.

"Hastane Acillerinde Kaldım"

Kaybolduğu süre boyunca Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin acilinde kaldığını belirten Aytül Hanım, üzerinde parası olmadığı için başka bir hastaneye gittiğinde oradaki kadınlardan yiyecek aldığını söyledi. "Hayattan bıktım. Kardeşimi rüyamda sürekli görüyorum, 'abla gel' dedi," diyerek yaşadığı zor günleri anlattı.

Abla Pınar Hanım’dan Şok İddialar

Pınar Hanım, Aytül’ün Ocak ayında da bir kez daha kaybolduğunu ve bu dönemde Makbule isimli bir şahıs tarafından arandığını belirtti. "Aytül'ün ikinci kaçışında da Makbule tarafından 20 Haziran tarihinde arandık. Bu Makbule kim?" diyerek sorularını yöneltti.

Makbule Hanım İddiaları Reddetti

Programa telefonla bağlanan Makbule Hanım, iddiaları reddetti. "Benim telefonumun sonu 38 numara ile bitiyor evet. Ama ben aramadım. Ben bu şahsı tanımıyorum. Benim telefonumdan kimse de aranmadı," ifadeleriyle suçlamaları kabul etmedi.

Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin

İzleyiciler Şoke Oldu

Esra Erol’daki bu olay, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı. Aytül Hanım'ın açıklamaları ve yaşadığı psikolojik sorunlar, birçok izleyiciyi derinden etkiledi. Programın bu bölümü, sosyal medyada da geniş bir şekilde tartışıldı ve birçok kişi yaşananlara tepki gösterdi.

Esra Erol, programında bu tür olayları aydınlatmaya devam ediyor ve izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Aytül Karakaya'nın durumu ve Pınar Hanım'ın iddiaları, programın ilerleyen bölümlerinde daha da detaylandırılacak gibi görünüyor.

Editör: Zeliha YAKUT