ATV ekranlarının popüler gündüz kuşağı programı Esra Erol, yaz tatilinin ardından yeni sezonuna hazırlık yapıyor. Program, hafta içi her gün Esra Erol'un sunumuyla izleyicileriyle buluşuyor. 2024 sezonu için geri sayım sürerken, izleyiciler Esra Erol'un yeni sezon tarihini merak ediyor. İşte, Esra Erol programının yeni sezonuna dair bilinenler...

Esra Erol'un Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu Mu?

Esra Erol programı, 28 Haziran 2024 Cuma günü sezon finali yaparak tatile girmişti. Programın yeni sezonuna dair tarih henüz netleşmiş değil. Ancak gelen bilgilere göre, Esra Erol’un yeni sezonunun Eylül ayının ilk veya ikinci haftasında başlaması bekleniyor. Şu an için kesin bir tarih açıklanmış değil; programın yayın tarihi netleştiğinde detaylı bilgi verilecektir.

İnci Taneleri Bu Akşam Ekrana Gelecek mi? 12 Eylül Kanal D Yayın Akışında Yeni Sezon İlk Bölüm Var mı? İnci Taneleri Bu Akşam Ekrana Gelecek mi? 12 Eylül Kanal D Yayın Akışında Yeni Sezon İlk Bölüm Var mı?

Esra Erol'un Yeni Sezonunda Neler Bekleniyor?

Esra Erol'un yeni sezonunda, izleyicileri yeni ve ilginç konularla buluşturması bekleniyor. 9. sezonu olacak olan Esra Erol programında, gündemin öne çıkan konuları ve toplumsal meseleler ele alınacak. İzleyiciler, Esra Erol’un sunumuyla sosyal, ailevi ve kişisel konularda güncel gelişmeleri takip edebilecek. Ayrıca, yeni sezonda sürpriz konuklar ve özel bölümler de programa renk katacak.

Jawc7Alft98Svql0Ofjcumpppe4D1Yss (4)

Eylül Ayı İçin Hazırlıklar

Eylül ayına yaklaşılırken, Esra Erol programının yeni sezon hazırlıkları hızla devam ediyor. ATV'nin programı için planlanan bu yeni sezon, izleyicilere dopdolu bir içerik sunmayı vaat ediyor. Detaylar netleştiğinde, izleyicilere kesin tarih ve program hakkında daha fazla bilgi sunulacaktır.

Editör: Havva Andırır