Türkiye Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek. Milli takımımız, Hamburg'daki Volkspark Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak mücadelede gruptan çıkma umutlarını sürdürecek. İşte maç öncesi merak edilen muhtemel ilk 11'ler ve detaylar:

Milli Kaleci Mert Günok KİMDİR, aslen nereli kaç yaşında, evli mi ne mezunu? Milli Kaleci Mert Günok KİMDİR, aslen nereli kaç yaşında, evli mi ne mezunu?

 Çekya-Türkiye Maçı Arda Güler İlk 11'de mi?

Çekya: Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Coufal, Soucek, Provod, Doudera, Barak, Hlozek, Chytil

Türkiye: Altay Bayındır, Mert Müldür, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Barış Alper Yılmaz

Maçın Önemi ve Beklentiler

A Milli Futbol Takımı, Çekya karşısında alacağı bir puanla gruptan çıkmayı garantileyecek. Galibiyet veya beraberlik halinde ikinci sırayı kapatacak olan Türkiye, böylece son 16 turuna yükselecek. Maç öncesi takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş, oyuncularını mücadeleye hazırlarken, özellikle hücum hattında Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz gibi isimlerin performansı büyük önem taşıyor.
 

Editör: Havva Andırır