Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor, Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Zorlu bir sezon geçiren ve ligde kalma mücadelesi veren İstanbulspor, bu maçta üç puan alarak ligde kalma umutlarını yaşatmak istiyor. Karagümrük ise son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından bu maçtan galibiyetle ayrılarak düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor.

Ousmane Dembele kaç yaşında, aslen nereli maaşı ne kadar, hangi takımlarda oynadı? Ousmane Dembele kaç yaşında, aslen nereli maaşı ne kadar, hangi takımlarda oynadı?

İstanbulspor - Karagümrük maçı 20 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da

İstanbulspor - Karagümrük maçı 20 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Maç, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İstanbulspor Son Çıkışını Yapacak

Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan İstanbulspor, son haftalarda galibiyet hasretiyle boğuşuyor. Geçtiğimiz hafta Hatayspor karşısında 10 maçlık galibiyet hasretine son veren İstanbulspor, bu maçta da galip gelerek ligde kalma şansını korumak istiyor. Sarı-siyahlılar, puan kaybetmesi durumunda ligden düşen ilk takım olacak.

Karagümrük Düşme Potasından Uzaklaşmak İstiyor

Son 5 maçta galibiyet alamayan Fatih Karagümrük, İstanbulspor karşısında çıkış arıyor. Gaziantep, Hatayspor, Pendikspor ve Hatayspor gibi takımlarla düşme potasında rekabet eden Karagümrük, bu maçtan üç puan alarak düşme potasından uzaklaşmayı ve kalan haftalarda ligde kalmayı garanti altına almayı hedefliyor.