Beşiktaş - Sakaryaspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ?

Beşiktaş, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında, Sakaryaspor ile son hazırlık maçını oynayacak. Bu mücadele, 30 Temmuz Salı günü saat 18:00’de Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Hazırlık maçının yayıncı kuruluşu ise henüz açıklanmamıştır.

Düzcespor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Düzcespor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Hazırlık Maçları ve Süper Kupa Öncesi Son Prova

Avusturya kampında Shakhtar Donetsk ve Grazer AK takımlarıyla karşılaşan Beşiktaş, Dinamo Zagreb maçı yoğun yağış nedeniyle ertelendi. Kamp sürecinde 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden siyah-beyazlılar, İstanbul’daki hazırlıklarına Bandırmaspor maçıyla devam etti. 27 Temmuz’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Beşiktaş, ardından Sakaryaspor ile son provasını yapacak. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un, Süper Kupa öncesinde sahaya, Süper Kupa maçına yakın bir ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Beşiktaş’ın Sezon Açılışı ve Süper Lig Maç Programı

Beşiktaş, 2024-2025 sezonuna Süper Kupa ile başlayacak. Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı 3 Ağustos’ta yapılacak. Yeni sezonun Süper Lig programı ise şu şekilde belirlenmiştir:

  1. Hafta: Samsunspor (D)
  2. Hafta: Antalyaspor (E)
  3. Hafta: Bay
  4. Hafta: Sivasspor (E)
  5. Hafta: Trabzonspor (D)
  6. Hafta: Eyüpspor (E)
  7. Hafta: Mondihome Kayserispor (D)

Editör: Mehmet Çetil