İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir? İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir?

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında MKE Ankaragücü ile 7 Mayıs Salı günü saat 20:30'da Tüpraş Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç Atv kanalından canlı olarak yayınlanacak ve şifresiz izlenebilecek.

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ TAKIMLARININ SON DURUMLARI

İlk maçta golsüz beraberlik alan Beşiktaş, bu akşam sahasında galip gelerek finale yükselmek istiyor. Ankaragücü ise deplasmanda galibiyet alarak final şansını korumak istiyor.

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ TAKIMLARININ MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Necip, Colley, Emrecan Terzi, Al-Musrati, Salih Uçan, Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Muçi, Muleka.
MKE Ankaragücü: Gökhan Ak, Ufuk Budak, Adem Özdemir, Erdem Özcan, Joseph Meißner, İbrahim Gökçü, Yildiz İstiklal, Abdul Aziz Tetteh, Adem Özdemir, Eren Aydın, Oktay Yaldız.

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASININ ÖNEMİ

Bu maç, iki takım için de büyük önem taşıyor. Beşiktaş, Avrupa kupalarına doğrudan gidebilmek için Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Ankaragücü ise uzun yıllar sonra bir kupada final oynamak için mücadele ediyor.