Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, D-130 Karayolu üzerinde seyir halinde olan 30 ton benzin yüklü bir tanker, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu korkuluklara çarparak karşı şeride geçti. Kaza anı, olay yerine yakın bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

PATLAMA TEHLİKESİ ATLATILDI

Tankerin kaza sonucu yan dönmesi sonucu büyük bir faciadan dönülürken, olay yerine hızla intikal eden sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, kaza sonrası oluşabilecek patlama riskine karşı önlemler aldı. Tankerden sızan benzinin yolun tamamına yayılmaması için bölgeyi köpükle kaplayan ekipler, çevredeki binaların tahliyesini gerçekleştirdi.

20 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, Devlet kurumları, memurlar çalışıyor mu, okullar tatil mi? 20 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, Devlet kurumları, memurlar çalışıyor mu, okullar tatil mi?

TANKER SÜRÜCÜSÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza sonucu tanker sürücüsü yaralanırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı. Sürücünün durumunun iyi olduğu ve burnunda hafif bir kanama olduğu belirtildi.

D-130 KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza nedeniyle D-130 Karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Kazanın etkilerinin giderilmesi ve temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafiğe tekrar açıldı. Ancak, kaza nedeniyle 4 saat boyunca yolun kapalı olması şehir merkezinden gelen trafik akışını olumsuz etkiledi.

Kaza anının bir güvenlik kamerası tarafından kaydedilmesiyle, tankerin karşı şeride geçtiği, korkuluklara çarptığı ve çekicinin park halindeki araçlara çarparak üstgeçide zarar verdiği anlar net bir şekilde görüntülendi.