Bahçeşehir Koleji Erkek Basketbol Takımı, Avrupa Kupası'nda zirveye uzanmak için son adımı atmaya hazırlanıyor. Almanya'da oynanan ilk karşılaşmada NINERS Chemnitz'e 85-74 mağlup olan temsilcimiz, 24 Nisan Çarşamba günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda rövanş maçına çıkacak.

Bahçeşehir-Chemnitz Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Mücadele saat 19.00'da başlayacak ve NTV ekranlarından canlı yayınlanacak.

G. Saray-Sivas ŞİFRESİZ CBC SPORT CANLI İZLE, Galatasaray-Sivas maçı nereden izlenir G. Saray-Sivas ŞİFRESİZ CBC SPORT CANLI İZLE, Galatasaray-Sivas maçı nereden izlenir

Bahçeşehir Koleji, kupayı müzesine götürmek için 11 sayıdan fazla farkla galip gelmek zorunda. İlk maçta rakibine karşı direncini son dakikalara kadar sürdüren temsilcimiz, bu kez evinde seyircisinin desteğiyle galibiyete ulaşmak istiyor.

Bahçeşehir Koleji Rövanş Maçı Öncesi Hazırlıklar Sürüyor

Her iki takım da bu önemli maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji'nde koç Ahmet Özer'in talimatları doğrultusunda oyuncular form durumlarını yükseltmeye çalışırken, NINERS Chemnitz de Türkiye'den zaferle dönmek için planlarını yapıyor.

Bahçeşehir Koleji'nin Hedefi: Tarihe Geçmek

Bahçeşehir Koleji, Avrupa Kupası'nda ilk kez finale yükselme başarısı göstermişti. Bu önemli başarıyı rövanş maçında da taçlandırmak ve kupayı müzesine götürmek istiyorlar.

Bahçeşehir-Chemnitz Maçında Büyük Heyecan Bekleniyor

Rövanş maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. Basketbolseverler, bu önemli mücadeleyi NTV ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler.

Bahçeşehir-Chemnitz Maçı Hakkında Bilgiler

Tarih: 24 Nisan Çarşamba
Saat: 19.00
Yer: Ülker Spor ve Etkinlik Salonu
Kanal: NTV