Moda yarışmasına katılan Nihal Candan, geçen yıl dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanmasının ardından cezaevinde psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. İştahsızlık sorunu yaşayan Candan yemek yememeye başladı ve hızla kilo verdi. Avukatı ise tedaviye ihtiyacı olduğunu belirterek hastaneye sevk için başvurdu. Ailesi endişeleniyor ve acilen tedavi altına alınmasını istiyor.  Peki Bahar Candan tutuklandı mı?

B A H A R C A N D A N 1

BAHAR CANDAN TUTUKLANDI MI?

Futbol dünyasını dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ile aynı hücrede kalan kardeşlerden Nihal Candan, psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Daha önce iştahsızlık hastası olan ve tedavi gören Nihal Candan'ın yemek yememesi üzerine cezaevi yönetimine tepki olarak 37 kiloya düştü.

4-5 MAYIS Manisa hava durumu, sağanak yağış var mı, yağmur kaç gün yağacak? 4-5 MAYIS Manisa hava durumu, sağanak yağış var mı, yağmur kaç gün yağacak?

Anoreksiya nervoza hastası Candan'ın tedaviye ihtiyacı olduğunu belirten avukat Kasım Ergün, şunları söyledi: “Nihal tutuklanmasına isyan ederek yemek yememeye başladı ve bu durum kalıcı hale geldi.

Psikolojisi bozulmakta ve "Cennete gitmek istiyorum" diyor. "Hastaneye götürülmesi için cezaevi yönetimine başvurduk" dedi.

Kızlarının sağlık durumundan endişe duyan Umut Candan ve Hakan Candan, kızlarının acilen hastaneye kaldırılması gerektiğini söyledi.