İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında heyecan dolu bir mücadele bizi bekliyor. Aston Villa, Villa Park Stadyumu'nda Chelsea'yi konuk ediyor.

Frosinone - Inter TARAFTARİUM 24 İZLE, Frosinone - Inter Taraftarium güncel link izleme ekranı Frosinone - Inter TARAFTARİUM 24 İZLE, Frosinone - Inter Taraftarium güncel link izleme ekranı

ASTON VİLLA - CHELSEA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Mücadele 27 Nisan Cumartesi günü saat 22:00'da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İngiliz hakem Craig Pawson'ın yöneteceği maçta, iki takım da kritik bir puan mücadelesi verecek.

ASTON VİLLA LİGDE KALMAK İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Ev sahibi Aston Villa, bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma hedefiyle mücadele ediyor. Unai Emery'nin çalıştırdığı Aston Villa, son maçında Bournemouth'u 2-1 mağlup ederek moral buldu. Ligde 34 maçta 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Aston Villa 66 puanla 4. sırada yer alıyor.

CHELSEA BEKLENTİLERİN ALTINDA

Chelsea ise bu sezon beklentilerin altında kaldı. Maurizio Pochettino'nun ekibi, son maçta Arsenal'a 5-0 mağlup olarak büyük bir şok yaşadı. Ligde 32 maçta 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Chelsea 47 puanla 9. sırada bulunuyor.

Aston Villa'da Ollie Watkins, Moussa Diaby ve Douglas Luiz gibi yıldızların performansı merak konusu. Chelsea'de ise Mason Mount, Raheem Sterling ve Kai Havertz'in skorer futbolu bekleniyor.