Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, her Cuma akşamı seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Arka Sokaklar'ın yeni bölümü ile ilgili detaylar:

670. Bölüm Özeti

Kızını bir asker veda töreninde atılan kör kurşunla kaybeden baba Kazım, intikamını ilginç bir şekilde alırken, Melahat bu kez komşu kasap Rafet'in yanına kaçar. Ünal ise içini çekerken, Şule İpek'in abisi Berkecan'dan etkilenmeye başlar. Haydarberk, bu oyunu bozmak için harekete geçer. Kuzgun ise İstanbul'da konferans düzenleyen ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıch'in peşine düşer ve ekip Ivan için koruyucu bir kalkan oluşturur.

671. Bölümde Neler Olacak

Ekip, gençleri kaçıran bir çetenin peşine düşer. Ancak, çeteyi yakalamak için yapılan bir hamle sonucunda olay Hüsnü'nün ailesine kadar uzanır ve Metin ile Tunç kaçırılır.

Yayın Günü ve Saati

Arka Sokaklar'ın yeni bölümü 19 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

19 NİSAN KANAL D YAYIN AKIŞI
07:00 Baht Oyunu (tekrar)

09:00 Neler Oluyor Hayatta (canlı)

11:00 Camdaki Kız (tekrar)

13:00 Gelinim Mutfakta (yeni bölüm)

16:00 Arka Sokaklar (Tekrar)

18:40 Kanal D Ana Haber (canlı)

20.00 Arka Sokaklar (Yeni Bölüm)

Elazığ’da son dakika deprem mi oldu 3 Mayıs, az önce Elazığ’da kaç şiddetinde oldu, çevre illerden hissedildi Elazığ’da son dakika deprem mi oldu 3 Mayıs, az önce Elazığ’da kaç şiddetinde oldu, çevre illerden hissedildi

00.15 Yerli Dizi (tekrar)

02.30 Siyah Beyaz Aşk (tekrar)

04.30 Bodrum Masalı (tekrar)