ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da, 14 Haziran 2024 tarihli bölümüyle izleyicilerle buluştu. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor ve küsler barıştırılıyor. İşte 14 Haziran bölümünde yaşananlar...

2 Yıldır Kayıp Olan İstek Şaşkan Bulundu

İstek Şaşkan, 2 yıl önce kaybolmuş ve ailesi onun öldüğünü düşünmüştü. Esra Erol'da programına katılan ailesi, İstek'in eşinden boşanmak istediğini ancak ailesinin bu duruma izin vermediğini belirtti. Kızlarının kaybolmadan önce çocuklarını bırakarak ortadan kaybolduğunu söyleyen aile, büyük bir üzüntü içerisindeydi.

İstek'in abisi Vedat, kız kardeşinin evliliklerinin bitmemesi için çok baskı yaptıklarını ve bu nedenle hata yaptıklarını itiraf etti. İstek'in annesi İkram ise ağlayarak kızını bulmak istediğini dile getirdi. Canlı yayına bağlanan İstek Şaşkan, "Çok iyiyim. Annem, yetim çocuklar büyüttü. Onunla gurur duyuyoruz. Abilerimi çok seviyorum. Küçük yaşta evlendim, geçinemedik. Çocukların büyümesini bekledim ve sonra çıktım" dedi.

Selma Çilek'in Hikayesi

Programa katılan Selma Çilek, 14 yıllık evliliğinde kayınpederi, kayınvalidesi ve görümceleri tarafından çekilmediğini ve bu nedenle evliliğinin yıkılmak üzere olduğunu belirtti. Aynı evde 14 kişi yaşadıklarını söyleyen Selma, eşi Mehmet'in çocuklarını ona göstermediğini ve görümcelerinin onu evden attığını iddia etti. Mehmet ise Selma'nın çocuklara şiddet uyguladığını öne sürdü.

Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

Selma, boşanmak istemediğini ama son çare olarak bunu düşündüğünü belirtti. Çocuklarıyla ayrı bir evde yaşamak istediğini söyleyen Selma, uzlaşma olmazsa boşanmak istediğini dile getirdi. Mehmet ise stüdyoya gelerek, Selma'nın evden atılmadığını ve ona kafasını dinlemesi için 15 gün uzaklaşmasını söylediğini ifade etti. Selma ise Mehmet'in annesinden korktuğunu belirtti. Mehmet ise annesine saygı duyduğunu ve Selma'yı yuvayı kurtarmak için evden uzaklaştırdığını söyledi.

Editör: Zeliha YAKUT