Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile birlikte başrollerini paylaştığı 'Yalı Çapkını' dizisindeki performansıyla dikkat çekiyor. Ancak sadece oyunculuğuyla değil, annesiyle olan benzerliğiyle de gündemde.

AFRA SARAÇOĞLU'NUN KARİYERİ

İstanbul'da 2 Aralık 1997 yılında doğan Afra Saraçoğlu, henüz genç yaşına rağmen birçok defile ve tanıtım çekimine katılarak adından söz ettirmeyi başardı. Özcan Deniz'in yönettiği "İkinci Şans" adlı sinema filminde rol almasının yanı sıra "Kötü Çocuk" ve "Fazilet Hanım ve Kızları" gibi projelerde de önemli roller üstlendi.

ANNENİN BENZERLİĞİ

Afra Saraçoğlu'nun annesi Lütfiye Saraçoğlu, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti. Görenler, ikilinin benzerliği karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı takipçiler, "Güzelliğini annesinden almış" yorumunu yaparken, ikilinin adeta abla-kardeş gibi göründüğünü belirtti.

Bridgerton 3. sezon tarihi netleşti! Bridgerton ne zaman yayınlanacağı açıklandı! Bridgerton 3. sezon tarihi netleşti! Bridgerton ne zaman yayınlanacağı açıklandı!

0X0 Yali Capkininin Seyrani Afra Saracoglunun Annesini Gorenler Saskina Dondu Resmen Abla Kardes Gibiler Aralarind 1707546109004

Afra Saraçoğlu'nun başarılı kariyerinin yanı sıra annesiyle olan benzerliği de dikkat çekiyor. İkili, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.