Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Endüstri Meslek Lisesi, Turizm Meslek Lisesi, Spor Salonu, Pansiyon, Atölye Binası ve Çok Amaçlı Salon'dan oluşan Çardak Eğitim Kampüsü inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'ın da eşlik ettiği ziyarette Vali Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

900 Çiftçiye 21 Bin 500 Adet Plastik Zeytin Kasası Dağıtıldı 900 Çiftçiye 21 Bin 500 Adet Plastik Zeytin Kasası Dağıtıldı

Çardak Eğitim Kampüsü'nün Durumu

Vali Yılmaz, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Çardak'ta devam eden inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kampüsün içerisinde bulunan okulların, turizm ve endüstri meslek liselerinin inşaatlarının devam ettiğini belirtti. Ayrıca uygulama oteli, spor kompleksleri gibi alanların da bulunduğunu ifade etti.

Eğitim Altyapısına Yapılan Yatırımlar

Vali Yılmaz, eğitim altyapısına yapılan bu yatırımların Osmaniye'nin eğitim kalitesini artıracağını vurguladı. Eğitimdeki ilerlemelerden memnuniyet duyduklarını belirten Yılmaz, her zaman daha iyisini hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmaları sürdüreceklerini dile getirdi.

Tarım Lisemiz Son Aşamaya Geldi

Kadirli ilçesindeki Tarım Lisesi'nin de son aşamaya geldiğini ve bitirme çalışmalarının devam ettiğini aktaran Vali Yılmaz, böyle bir liseye sahip olmanın önemine değindi. Ayrıca daha önce açılan Spor Lisesi'nin de Osmaniye'nin spor alanındaki başarılarına katkı sağladığını belirtti.

Eğitimde Hedefler

Vali Yılmaz, yaptıkları yatırımların Osmaniye'nin eğitim seviyesini daha da yukarılara taşıyacağını söyledi. Hedeflerinin her zaman daha ileri gitmek olduğunu vurgulayan Yılmaz, yapılan çalışmaların Osmaniye'ye hayırlı olmasını diledi.