Nesrin Sipahi'den "Hayır, Ölmedim!" Çığlığı: Sosyal Medyayı Yanlış Haber Sarstı

Türk Sanat Müziği'nin usta sesi Nesrin Sipahi, sosyal medyada asılsız ölüm haberiyle sarsıldı. Hayranları ve sevenleri üzüntüye boğan haberin ardından Sipahi'nin menajeri ve sevenleri gerçeği açıkladı: Nesrin Sipahi gayet sağlıklı!

65F6C94Ca86C8D09Ad2204B6

Yanlış Haber Paniğe Yol Açtı:

Sosyal medyada "Nesrin Sipahi hayatını kaybetti" haberi hızla yayıldı. Sipahi'nin sevenleri ve hayranları büyük üzüntü yaşarken, gerçeğin çok daha farklı olduğu ortaya çıktı.

65F6C960A86C8D09Ad2204B8

Menajer Göktürk Gerçeği Açıkladı:

Nesrin Sipahi'nin menajeri Zeynep Göktürk, yaptığı açıklamada Sipahi'nin gayet sağlıklı olduğunu ve yalan haberden dolayı şoke olduklarını söyledi. Göktürk, Sipahi'nin yeni düet şarkısıyla ilgili bir toplantıya katıldığını ve yakında şarkısının piyasaya çıkacağını da sözlerine ekledi.

Esra Erol’da küçük kızları satan aile kim, yakalandılar mı, gözaltına mı alındılar? Esra Erol’da küçük kızları satan aile kim, yakalandılar mı, gözaltına mı alındılar?

65F6C96Ba86C8D09Ad2204Ba

Karışıklık Nedeni:

Yalan haberin kaynağının ise isimlerin benzerliği olduğu belirlendi. Sosyal medyada ilk haberi paylaşan kişi, vefat eden sanatçının Nesrin Sipahi değil, Türk sanat müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi olduğunu ve editör hatası nedeniyle karışıklık yaşandığını açıkladı.

Nesrin Ersipahi Zrme

Nesrin Sipahi Sahnede Mest Ediyor:

Yaşanan talihsiz olaya rağmen Nesrin Sipahi, sevenlerini güzel sesiyle mest etmeye devam ediyor. Yakın zamanda yeni şarkısıyla hayranlarıyla buluşacak olan Sipahi'nin sahne performansları da büyük ilgi görüyor.

Nesrin Sipahi Hakkinda Her Sey Kapak

Ödüllü Sanatçı:

Nesrin Sipahi, 2017 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri'nde Musiki alanında ödüle layık görülmüştü. Sipahi'ye ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etmişti.

65F6C937A86C8D09Ad2204B4

Nesrin Ersipahi Kimdir?

Nesrin Ersipahi, İskenderun'da doğan ve Türk sanat müziği sanatçısıdır. Birçok değerli ustadan eğitim alan Ersipahi, "Sevde Gör Gülüm" adlı CD'si ile dikkat çekmiştir. Klasik Türk sanat müziğine yönelen sanatçının, TRT'de yayınlanan eserleri ve çok sayıda konser kaydı bulunmaktadır.