İbrahim Reisi ÖLDÜRÜLDÜ MÜ, kaç yaşında öldü, kaza nasıl oldu? İbrahim Reisi ÖLDÜRÜLDÜ MÜ, kaç yaşında öldü, kaza nasıl oldu?

Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO), 150 personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, TPAO'nun Şırnak ve Adıyaman Bölge Müdürlükleri için gerçekleştirilecek. İşte detaylar:

BAŞVURU SÜRECİ VE ŞARTLAR

TPAO, 150 personel alımı için başvuruların Türkiye İş Kurumu web sitesi olan www.iskur.gov.tr üzerinden yapılabileceğini duyurdu.

Şırnak Bölge Müdürlüğü için 122 ön lisans mezunu personel, 9 uzman yardımcısı, 16 mühendis ve 1 avukat olmak üzere toplamda 26 personel alımı yapılacak.

Adıyaman Bölge Müdürlüğü için ise 2 uzman yardımcısı lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek.

Personel alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, KPSS ilgili puan türü ve belirlenen diğer şartlar dikkate alınarak yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların www.iskur.gov.tr adresinden yayınlanacak ilanda belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

TPAO'nun gerçekleştireceği personel alımı ile ilgili detaylar, ilgili web sitesinde yayınlanacak olan ilanla duyurulacak. Başvuruların ilan tarihinden itibaren belirli bir süre içinde kabul edileceği belirtilirken, adaylardan istenen belgeler ve diğer bilgiler de ilanda yer alacak.