Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz sezonu Samsunspor'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Galatasaray'da bulunan Antalyalı'nın, Süper Lig devi Trabzonspor'un transfer listesine girdiği ileri sürüldü. Galatasaray ile daha 2 yıl sözleşmesi bulunan Antalyalı'nın, takımda kalması beklenirken, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından rotasyonda düşünüldüğü belirtiliyor.

Taylan Antalyalı Hangi Süper Lig Devinin Transfer Listesine Girdi?

Trabzonspor'un yerli havuzunu genişletmek amacıyla Taylan Antalyalı'yı transfer listesine aldığı öğrenildi. Antalyalı, geçtiğimiz sezon Samsunspor'da 26 maçta 2 gol atıp, 1 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Bordo-Mavililer, bu transfer için harekete geçerken, aynı zamanda Efkan Bekiroğlu'nun transferinde bonservis pazarlıklarını sürdürüyor.

Kastamonuspor - Batman Petrol  maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kastamonuspor - Batman Petrol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Cedric Kipre İçin Trabzonspor'un İlk Teması

Trabzonspor'da uzun zamandır takip edilen Cedric Kipre ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. West Bromwich ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Fildişili stoper için Trabzonspor'un menajeriyle ilk temasın kurulduğu belirtildi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu transfer için olumlu baktığı ancak maliyet göz önünde bulundurularak hareket edileceği ifade ediliyor. Kipre, geçen sezon Championship'te 44 maça çıkarken, 2 gol kaydetmişti.

Editör: Murat Serdar Yıldız