Geçtiğimiz sezonu Samsunspor'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Galatasaray'da bulunan Taylan Antalyalı, Süper Lig devinin transfer listesine girdiği iddia edildi. 2019 yılında Erzurumspor'dan bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı takımda tutunamadı. 2022'de MKE Ankaragücü'ne, 2023'te ise Samsunspor'a kiralanan Taylan, Galatasaray formasıyla 102 maça çıktı.

Trabzonspor Listesinde

Yerli oyuncu havuzunu genişletmek isteyen Trabzonspor, Taylan Antalyalı'yı transfer listesine aldı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Samsunspor formasıyla 26 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı. Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Taylan'ın, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından rotasyonda düşünüldüğü belirtiliyor.

Diğer Transfer Gelişmeleri

Trabzonspor, aynı zamanda Ankaragücü forması giyen Efkan Bekiroğlu'nun transferinde de bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. Bunun yanı sıra, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Cedric Kipre ile ilgili de yeni gelişmeler var. West Bromwich ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki Fildişili stoperin menajeriyle ilk temasın kurulduğu ve maliyete göre hareket edileceği öğrenildi. Kipre, geçen sezon Championship'te 44 maça çıkarken, 2 gol kaydetti.

Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimi

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yaklaşıyor. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yarıştığı seçim süreci, kulüp içerisinde büyük bir heyecan yaratıyor. Başkanlık seçimi ile ilgili gelişmeler de yakından takip ediliyor.