Kanal D'nin izleyicilerle buluşturduğu Taş Kağıt Makas dizisi, kadrosuna güçlü bir ismi daha ekledi ve diziye yeni bir soluk getirdi. Ece Sükan'ın Neslihan Öncü karakteriyle katıldığı dizi, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle Ece Sükan'ın performansı ve karakterin hikayesi, merak uyandırdı ve izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte, Taş Kağıt Makas'ın yeni kadrosuyla güçlenen yapısı ve Ece Sükan'ın diziye katılımıyla ilgili detaylar...

ECE SÜKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, EVLİ Mİ, ASLEN NERELİ? 

Ankara doğumlu olan Ece Sükan, 1 Ocak 1977'de hayata gözlerini açtı. TED Ankara Koleji'nde eğitim gördükten sonra Ankara Devlet Opera Balesi'nde bale eğitimi aldı. ODTÜ Psikoloji bölümünden mezun olan Sükan, 1998'de Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olarak adını duyurdu. Moda dünyasının yanı sıra dizi ve sinema projelerinde de yer alan Sükan, evli ve Türk asıllı ABD'li moda tasarımcısı Ümit Benan ile mutlu bir birliktelik sürdürmektedir.

Ece Sükan Foto

Diziye Neslihan Öncü karakteriyle katılan Ece Sükan, güçlü ve başarılı bir haber spikerini canlandırıyor. Umut'un babasını kurtarmak için verdiği mücadelede önemli bir rol üstlenen Neslihan, gerçekleri ortaya çıkarmak için çaba sarf ediyor. İzleyiciler, Umut'un yaşadığı heyecan dolu maceraları ve gerilimi yakından takip ediyor.

Ece Sükan'ın Taş Kağıt Makas'taki performansı ve Neslihan Öncü karakteriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, heyecan dolu sahneleriyle her Çarşamba akşamı Kanal D'de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

8 Şubat 2014'te moda tasarımcısı Ümit Benan ile ABD'deki Kalifornia Palm Springs'te kır düğünüyle evlendi. Ece Sükan'ın yeni dizi macerası ise Taş Kağıt Makas oldu.

Arabeskin kraliçesi Esengül kiminle evli, eşi kim, ne zaman öldü, hayatı ve biyografisi Arabeskin kraliçesi Esengül kiminle evli, eşi kim, ne zaman öldü, hayatı ve biyografisi

ECE SÜKAN'IN ROL ALDIĞI DİZİLER

- 2010 – Kızım Nerede
- 2008 – Aşk Yakar (Belda)
- 2004 – Çalınan Ceset (Tuğçe)
- 2004 – Haziran Gecesi (Dennis)
- 2009 – Avrupa Yakası
- 2004 – 24 Saat (Tuğçe)