Geçtiğimiz yıl yedeklerden gelen ancak takıma giremeyen Survivor Yaman Keleş, bu sezon All Star'da şampiyonluk mücadelesi veriyor. Pistlerde yaptığı hitlerle adından söz ettiren Yaman Keleş, kekemelik sorunu yaşadığı için 18 yıldır sessiz kaldığını ve artık Survivor'la kendini ifade etmek istediğini söyledi. Başarılı yarışmacı, pistlerdeki hırsının yanı sıra rakipleriyle yaşadığı polemiklerle de ön plana çıkıyor. Peki Survivor Yaman Keleş kimdir, kaç yaşında, nerelidir? İşte Survivor 2024 All Star yarışmacısı Yaman Keleş'in hayatı ve biyografisi.

Survivor 2024 All Star yarışmacısı Yaman Keleş şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. 2023 yılında yedeklerde bekleyen ancak deprem felaketi nedeniyle takıma katılamayan Survivor Yaman Keleş, bu yıl Acun Ilıcalı'nın vaadiyle All Star takımına dahil oldu. İstanbul Arnavutköy'de yaşayan ve babasıyla birlikte atölyesinde tüccar olarak çalışan Survivor Yaman Keleş, Survivor'la kendini ifade etmek istediğini söyledi. 

Survivor Yaman Keleş

SURVİVOR YAMAN KELEŞ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Survivor All Star yarışmacısı Yaman Keleş, 1995 yılında İstanbul Arnavutköy'de doğdu.

Petek Dinçöz'ün annesi estetikli haliyle tanınmaz olmuştu, son halini görenler hayrete düştü, bu nasıl bir değişim… Petek Dinçöz'ün annesi estetikli haliyle tanınmaz olmuştu, son halini görenler hayrete düştü, bu nasıl bir değişim…

Yaman Keleş İstanbul Arnavutköy'de yaşıyor. Babasıyla birlikte atölyesinde tüccar olarak çalışmaktadır. 3 yaşındayken başlayan hikâyesini anlatan Keleş, kekemelik sorunu yaşadığı için 18 yıl sessiz kaldığını ve artık Survivor'la kendini ifade etmek istediğini söyledi. Acun Ilıcalı'nın da sosyal medya hikayelerinde paylaştığı Yaman Keleş, yazdığı dörtlüklerle izleyicilerde sempati uyandırdı. "Buradan adaya güvenli bir şekilde ulaşabilirsek daha güçlü ve daha özgüvenli olacağız. Survivor bu yıl gerçekten kötü olacak, bakalım kötü adam mıyım yoksa kötü adam mıyım?" yarışmada iddiasını ortaya koydu.