İstanbul'un önemli ulaşım ağlarından biri olan Taksim - Şişhane Metro Hattı ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda önemli bir gelişme yaşandı. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda 23 Haziran Pazar günü saat 10.00 itibarıyla bu hatlardaki bazı istasyonlar kapatıldı. Detaylar şu şekilde:

Taksim ve Şişhane İstasyonları Kapatıldı

M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim ve Şişhane istasyonları, İstanbul Valiliği'nin aldığı karar gereği geçici bir süre için kapatılmıştır. Bu kararın alınma sebebi ve detaylarıyla ilgili net bir bilgi verilmezken, istasyonların kapatılma süreci ikinci bir duyuruya kadar devam edecek.

F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı da Etkilendi

Ayrıca, Taksim-Kabataş Füniküler Hattı da aynı karar doğrultusunda işletmeye kapatılmıştır. Bu hat üzerinde bulunan Taksim istasyonu, geçici süreyle araçların durmadığı bir istasyon haline gelmiştir. Füniküler hattının ne zaman tekrar açılacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

İstasyonlar Kapanma Sürecinde

Metro İstanbul yetkilileri, Taksim ve Şişhane istasyonlarına ek olarak F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın da kapatılma sürecinin detaylarını paylaşmışlardır. Bu kararın alınma sebebi hakkında net bir bilgi verilmemiş, ancak istasyonların kapalı olduğu süreç boyunca alternatif ulaşım yöntemlerinin değerlendirilmesi önerilmiştir.

Editör: Havva Andırır