Survivor All Star'ın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Yunus Emre Özden, takımının iletişim ödülünü kazanmasıyla aile bireylerinden gelen videolu mesajı izlemeye hak kazanmıştı. Ancak, eşi Beria'dan gelen videolu mesajı izlerken gösterdiği tavır gündeme oturdu.

ALEYNA KALAYCIOĞLU İLE SAMİMİYETLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, daha önce eşinin Aleyna Kalaycıoğlu ile olan samimiyeti konusunda rahatsızlık duymuş ve canlı yayın sırasında "Aleyna'dan uzak dur" demişti. Bu olayın ardından Beria Özden, Pınar Kerimoğlu'nun Youtube kanalına konuk olmuş ve eşinin Aleyna ile olan yakınlığı hakkında konuşmuştu.

BERİA ÖZDEN'İN AÇIKLAMALARI

Beria Özden, eşinin Aleyna ile yakınlık kurması konusunda endişelerini dile getirmiş ve eşinin kendisine "çıkan haberlere itibar etme, burada herkes benim bacım, kardeşim aklında bir soru işareti kalmasın" dediğini belirtmişti. Ancak, eğer sivil hayatta aynı hareketler devam ederse tepkisini göstereceğini de ifade etmişti.

AİLELERDEN GELEN UYARILAR

Survivor All Star yarışmacıları, Ramazan Bayramı nedeniyle aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurmuştu. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi, iletişim sırasında "Yunus Emre'den uzak dur!" yazarak kızına uyarıda bulunmuştu. Aleyna ise önce ne yazacağını bilemeyip, sonra "Hepsi arkadaşım" yanıtını vermişti.

İLETİŞİM ÖDÜLÜ VE VİDEOLU MESAJLAR

Geçtiğimiz günlerde oynanan iletişim ödülünün kazananı Kırmızı takım olmuştu. Dün yayınlanan bölümde yarışmacılar ailelerinden gelen videoları izledi. Yunus Emre'ye hem anne babasından hem de eşi Beria'dan videolu mesaj geldi. Beria'nın mesajının ardından Yunus Emre'nin yüz ifadesinin değiştiği görüldü. Beria'nın sevgi dolu sözlerine karşılık Yunus Emre'nin cevabı ise takım arkadaşlarını güldürdü.

Kızılcık Şerbeti’nde şoke eden sahne, izleyiciler fark etti, ölüm sahnesini ifşa etti Kızılcık Şerbeti’nde şoke eden sahne, izleyiciler fark etti, ölüm sahnesini ifşa etti

Survivor All Star'da yaşanan bu olaylar, Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki ilişkinin ve yarışmacıların yaşadığı deneyimlerin izleyiciler tarafından merakla takip edildiğini gösteriyor.