Şüpheli Nevzat B.’nin şok itirafları! Narin Güran'ın Cesedini Taşıyan Şüpheli, Salim Güran'ın Teklifini Nasıl Kabul Etti? Şüpheli Nevzat B.’nin şok itirafları! Narin Güran'ın Cesedini Taşıyan Şüpheli, Salim Güran'ın Teklifini Nasıl Kabul Etti?

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, Ankara'da Ayrancı Mahallesi'nde ikamet ettikleri evde anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Olay, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle başladı. Bedirhan Şener, tartışma sırasında anneannesini silahla rehin aldı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Nasıl Müdahale Etti?

Olayın ardından Abdüllatif Şener, evin bulunduğu sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın seyri dolayısıyla bölgeye özel harekat polis ekibi de gönderildi. Ancak, Bedirhan Şener, polis ekiplerinin müdahalesi sırasında anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürdü.

Abdüllatif Şener01100

Bedirhan Şener’in Akıbeti Ne Oldu?

Olayın ardından Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis, olay yerinde incelemelerini sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Abdüllatif Şener Kimdir?

Abdüllatif Şener, 26 Nisan 1954'te Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitiren Şener, Gazi Üniversitesi'nde doktora yaptı. 1991 yılında Refah Partisi'nden Sivas milletvekili seçilerek siyasete girdi. Necmettin Erbakan başkanlığında kurulan REFAHYOL Hükûmeti'nde Maliye Bakanı olarak görev yaptı. 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kurucuları arasında yer aldı ve 2002-2007 yılları arasında Abdullah Gül Hükûmeti ve 1. Erdoğan Hükümeti'nde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2007 yılında AKP'den istifa etti ve 2009'da Türkiye Partisi'ni kurdu. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Editör: Murat Serdar Yıldız