Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) Ortaöğretim geç başvuru süresi uzatıldı. ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlanan duyuruda, geç başvuru işlemlerinde meydana gelen kesintiler nedeniyle süre uzatımına gidildiği belirtildi. Bu kapsamda, geç başvuru süresi 12 Ağustos 2024 saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.

Dikey Geçiş Sınavı Tercihleri İçin Son Gün Ne Zaman? DGS Tercihi Yapmak İçin Aday İşlemleri Sistemi Giriş Linki ve Tercih Detayları Neler? Dikey Geçiş Sınavı Tercihleri İçin Son Gün Ne Zaman? DGS Tercihi Yapmak İçin Aday İşlemleri Sistemi Giriş Linki ve Tercih Detayları Neler?

Daha Önce Başvuru Yapan Adaylar Ne Yapmalı?

Önceden 2024-KPSS Ortaöğretim sınavı için başvuruda bulunan adayların, geç başvuru süresi kapsamında tekrar başvuru yapmaları gerekmemektedir. Sadece yeni başvuru yapacak adaylar için bu süre uzatımı geçerlidir.

Son Başvuru Tarihi ve İşlem Bilgileri

Geç başvuru süresi uzatımı, ÖSYM tarafından belirlenen son tarihte sona erecektir. Adaylar, başvurularını belirtilen tarihe kadar ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yapabileceklerdir.

Editör: Havva Andırır