Osmaniyeli öğrencilerde depremzedeler için özel robot! ‘Kod 80’ performansıyla göz doldurdu Osmaniyeli öğrencilerde depremzedeler için özel robot! ‘Kod 80’ performansıyla göz doldurdu

Osmaniye'de jandarmanın gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda, kokusunu gizlemek amacıyla naftalin ile kaplanmış pakette 1 kilogram 594 gram esrar ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bahçe ilçesinde düzenlenen operasyonda, streç filme sarılı ve naftalinle kaplanmış paket içerisinde bulunan uyuşturucu maddeye el konuldu. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

OPERASYON DETAYLARI

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonda, Bahçe ilçesinde şüpheli bir paket tespit edildi. Paketin içinde bulunan esrar maddesinin kokusunu gizlemek için naftalin kullanıldığı belirlendi. Jandarma ekipleri, paketi incelemek üzere laboratuvara gönderirken, operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.

YETKİLİLERİN AÇIKLAMALARI

Uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili yetkililer, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, vatandaşların uyuşturucu ticareti veya kullanımıyla ilgili şüpheli durumları yetkililere bildirmelerinin önemine vurgu yapıldı.