Seda Yüz, Stund-Up gösterileriyle adını duyuran bir komedyen olarak bilinir. Son açıklamalarıyla sosyal medyada tartışma konusu olan Yüz, aynı zamanda Pes sunucusu ve Jiklet YoTube kanalında Pes programını Pınar Fidan ile sunmaktadır. Özellikle Fransızlar hakkındaki sözleri gündeme oturmuş ve tartışma yaratmıştır.

SEDA YÜZ KİM, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

1985 yılında İstanbul'da doğan Seda Yüz, 39 yaşındadır. Ünlü komedyen, küçük yaşlardan itibaren sosyal medyaya ilgi duymuş ve şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Marmara Üniversitesi'nde Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Yüz, bankacılık sektöründe kısa bir süre çalışmış ancak tiyatroya olan ilgisi nedeniyle bu alandan ayrılarak tiyatro ve komedi dünyasına adım atmıştır.

Şinasi Yüzbaşıoğlu KİM, Müge Anlı’nın eşi mi, aslen nereli, mesleği ne, kaç yaşında? Şinasi Yüzbaşıoğlu KİM, Müge Anlı’nın eşi mi, aslen nereli, mesleği ne, kaç yaşında?

SEDA YÜZ EŞİ KİM, KİMİNLE EVLİ

2012 yılında Ümit Doğan ile birlikte GRİ Sahne'yi kuran Seda Yüz, tiyatro oyunlarında hem oyuncu hem de yönetmen olarak görev almış ve sosyal medyada yayınladığı videolarla geniş kitlelere ulaşmıştır. Evli ve 2 çocuk annesi olan ünlü komedyenin eşi hakkında ise bilgi bulunmamaktadır.