Spor

Olimpik Lyon-Beşiktaş maç yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Olimpik Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına 3-1 mağlup olmasının ardından, sıradaki rakibi Fransız ekibi Olimpik Lyon olacak. Futbolseverler, Lyon ile oynanacak maçın tarihini merak ediyor.

Abone Ol

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına 3-1 mağlup olmasının ardından, sıradaki rakibi Fransız ekibi Olimpik Lyon olacak. Futbolseverler, Lyon ile oynanacak maçın tarihini merak ediyor. Peki, Olimpik Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman gerçekleşecek?

Lyon-Beşiktaş Maçı Hangi Tarihte?

Olimpik Lyon ile Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşma, 24 Ekim 2024 tarihinde saat 22:00’de başlayacak. Maç, Lyon’un OL Stadı'nda gerçekleşecek ve TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş, bu maçla birlikte UEFA Avrupa Ligi’ndeki üçüncü mücadelesine çıkmış olacak.

Beşiktaş, Deplasman Yasağına İtiraz Etti Mi?

Beşiktaş Kulübü, Lyon ile oynanacak olan maçta siyah-beyazlı taraftarlara getirilen deplasman yasağına itirazda bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, Lyon Valisi tarafından alınan karar doğrultusunda taraftarların stadyuma ve Lyon kentine alınmayacağının bildirildiği ifade edildi. Beşiktaş, taraftarlarının takımına destek olabilmesi için gerekli girişimlerin yapılacağını duyurdu.

Beşiktaş'ın Kalan Maç Takvimi Nedir?

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki kalan maçları ise şöyle sıralanıyor:

6 Kasım | Beşiktaş - Malmö
28 Kasım | Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv
12 Aralık | Bodo Glimt - Beşiktaş
22 Ocak | Beşiktaş - Athletic Bilbao
30 Ocak | Twente - Beşiktaş