Sahnede Islak hayranı sarılınca canından oldu! Kimse neler olduğunu anlamadan her şey saniyeler içinde yaşandı Sahnede Islak hayranı sarılınca canından oldu! Kimse neler olduğunu anlamadan her şey saniyeler içinde yaşandı

İsrail'in Herzliya bölgesinde meydana gelen korkunç olayda, ismi güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan bir anne, 6 yaşındaki oğlunu baltayla öldürdü. Galil Yam mahallesindeki evlerinde gerçekleşen bu cinayetin ardından, kadının evde bulunan evcil hayvanları da katlettiği bildirildi. İsrail basını, kadının eşinin Gazze'de savaşan bir yedek asker olduğunu belirtti. Oğlunu baltayla öldüren anne Olayın ardından, bir alışveriş merkezine giderek baltayla kanlar içinde yürüdüğü ve daha sonra yere oturarak meditasyon yaptığı görüldü.

Kadın Cinayetin Ardından Ne Yaptı?

Olayın ardından kadının, bir alışveriş merkezine giderek baltayla kanlar içinde yürüdüğü ve daha sonra yere oturarak meditasyon yaptığı görüldü. Olay yerinde çekilen görüntüler, İsrail basını tarafından yayımlandı.

Meditasyon85858

Hamas Saldırısı İddiaları Doğru Mu?

Kadının, 7 Ekim'de Hamas'ın saldırısına maruz kaldığı öne sürülürken, İsrailli yetkililer bu iddiaları yalanladı. Herzliya Belediye Başkanı yaptığı açıklamada, "Polis ve psikologlar, kadınla iletişime geçerek sakinleştirdi," ifadelerini kullandı.

Komşular ve Görgü Tanıkları Olay Hakkında Ne Dedi?

Bölgede yaşayan ve kadını gören Raz isimli bir İsrailli, "Gerçekten şaşkına döndüm. Polis ekipleri sokağımıza doluşunca korktum. Komşunun çocuğunu ve köpeğini vahşice öldürdüğünü öğrendim. Burnumuzun dibinde yaşanan bir olay, dehşete düştüm," dedi. Bu korkunç olay, İsrail toplumunda büyük bir şok etkisi yarattı.

Editör: Murat Serdar Yıldız