Nazım Hikmet'in 'Yolcu' adlı oyunu, insanın hayat yolculuğunu ve bu yolculukta karşılaştığı zorlukları anlatır. Oyun, karakterlerinin yaşadığı deneyimleri ve duygusal yolculuklarını konu alarak izleyiciye insanın iç dünyasındaki karmaşıklığı ve mücadeleyi gözler önüne serer. 'Yolcu', insanın içsel yolculuğunu ve hayattaki zorluklarla nasıl başa çıktığını ele alır.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI'NDA YOLCULUK

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Nazım Hikmet'in 'Yolcu' oyununu sahneye taşıdı. Prömiyeri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay'ın da izlediği oyun, tiyatroseverlerden büyük ilgi gördü. Yolcu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın repertuvarına yeni bir soluk getirdi.

Arka Sokaklar 17 Mayıs bu akşam var mı, yayında yeni bölümü? Arka Sokaklar 17 Mayıs bu akşam var mı, yayında yeni bölümü?

OYUNCU KADROSU VE TEKNİK EKİP

'Oyuncu kadrosunda Şirin Saraçoğlu, Ayhan Anıl, Efe Ünal, Deniz Gürzumar ve Devrim Karakoyun gibi başarılı isimlerin yer aldığı 'Yolcu' oyununun müziklerini Cem İdiz, sahne tasarımını Özlem Karabay, giysi tasarımını Deniz Bilgili, ışık tasarımını Kemal Yiğitcan, kareografisini Dolun Doyran ve dramaturjisini Halil Ünsal üstlenmektedir.

GÖSTERİM TARİHLERİ VE BİLETLER

'Yolcu' oyunu, 2-3-4 ve 9-10-11 Mayıs tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları İsmet İnönü Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak. Oyunun biletleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi bilet gişeleri ve kultursanat.izmir.bel.tr adresi üzerinden satın alınabilmektedir.