A Milli Futbol Takımı'nda büyük bir üzüntü yaşanıyor. Dün akşam gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanan genç kaleci Doğan Alemdar, yapılan tetkikler sonucunda sol diz ön çapraz bağında kopma tespit edildiği için kamptan ayrıldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, 21 yaşındaki milli kalecinin tedavi sürecinin bir sonraki aşamasına geçilmesi gerektiği belirtildi.

Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi

TFF'den Resmi Açıklama Geldi

TFF'nin yayımladığı açıklamada, Doğan Alemdar'ın antrenman sırasında dizinde meydana gelen travmanın detaylı bir şekilde incelendiği ve yapılan kontroller sonucunda sol diz ön çapraz bağında kopma teşhisi konulduğu ifade edildi. Bu durum üzerine milli kalecinin kamptan ayrılmasına karar verildiği belirtildi. Alemdar'ın tedavi sürecinin nasıl ilerleyeceği ve milli takım için ne zaman sahalara dönebileceği ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Muhammed Şengezer Çağrıldı

Alemdar'ın yerine kaleci ihtiyacını karşılamak adına Medipol Başakşehir FK'dan Muhammed Şengezer'in A Milli Takım kampına çağrıldığı da açıklamada yer aldı. Şengezer'in, 2024 Avrupa Şampiyonası sürecinde milli takım kadrosuna katılması bekleniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız