Meta Quest 3 kullanıcılarının beklediği iyi haber sonunda geldi. Netflix ile film ve dizi izlemek artık çok daha kolay ve keyifli hale geliyor. Meta, son güncelleme ile tarayıcılara Netflix desteği getirdi. Bu sayede, Netflix’i yüksek kalitede izleyebileceksiniz. İşte detaylar…

Netflix Web Tarayıcı Desteği

Meta Quest 3 için yapılan son güncelleme ile tarayıcılara Netflix desteği eklendi. Bu sayede, kullanıcılar artık Netflix’i yüksek kalitede izleyebilecekler. Önceden sadece 480p çözünürlükte izlenebilen Netflix, artık düz 2D ekran ya da sinema salonundaymış gibi hissettiren kavisli bir görünüm arasında geçiş yapma imkanı sunuyor.

Önceki Zorluklar Tarihe Karışıyor

Daha önce, Netflix’i Quest’te izlemek tam bir işkenceydi. Kullanıcılar farklı yöntemler denemek zorunda kalıyordu. Kimisi Netflix’in Android uygulamasını yan yüklerken, kimisi sanal masaüstü modunda Netflix içerisine erişmeye çalışıyordu. Ancak artık bu tür çözümler tarihe karışıyor. Meta’nın tarayıcı uygulaması ile Netflix desteği sayesinde her şey çok daha basit hale geldi.

Arka Plan Ses Desteği

Meta, sadece Netflix desteği eklemekle kalmadı, aynı zamanda arka plan ses desteği de geliyor. Bu özellik sayesinde, bir 2D uygulamayı küçülttüğünüzde bile müzik dinlemeye devam edebileceksiniz. Böylece, hem işlerinizi halledecek hem de en sevdiğiniz şarkıları dinleyebileceksiniz.

Diğer İyileştirmeler

Meta, Quest 3’te geçiş teknolojisi, harici mikrofon desteği ve yeni bileklik düğmeleri gibi birçok iyileştirme de yapacak. Bu yenilikler, Meta Quest 3 kullanıcı deneyimini daha da geliştirecek.

Vision Pro Almaya Gerek Kalmadı

Meta, 3 bin 500 dolarlık Vision Pro’nun en popüler Seyahat Modu özelliğini Quest 2 ve 3 için kullanıma sundu. Bu sayede, Vision Pro almaya gerek kalmadan, kullanıcılar benzer bir deneyimi Meta Quest ile yaşayabilecekler.

Kayseri Deprem Risk Haritası Yenilendi: Şehir Tehlikede mi? Kayseri'de Büyük Bir Deprem Olacak mı? Kayseri Deprem Risk Haritası Yenilendi: Şehir Tehlikede mi? Kayseri'de Büyük Bir Deprem Olacak mı?

Meta Quest 3'te yapılan bu güncellemeler, kullanıcıların Netflix deneyimini büyük ölçüde iyileştirecek ve diğer yeni özelliklerle birlikte daha kapsamlı bir kullanıcı deneyimi sunacak. Siz de bu yeni özellikler hakkında ne düşündüğünüzü bizimle paylaşabilirsiniz.

Editör: Zeliha YAKUT