Eski spordan sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz, dün öğle saatlerinde İstanbul Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından hareketsiz halde bulundu. Yılmaz'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği ailesi tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu.

Meryem Uzerli RU dizi fragmanı çıktı mı, ne zaman yayınlanacak, konusu ne? Meryem Uzerli RU dizi fragmanı çıktı mı, ne zaman yayınlanacak, konusu ne?

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümü, İstanbul Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulunmasıyla gündeme bomba gibi düştü. Ölüm nedeni büyük merak konusu olurken, ailesi tarafından yapılan açıklamada Yılmaz'ın evde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ifade edildi.

AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yılmaz'ın ailesi tarafından yapılan açıklamada, Trabzonspor Onursal Başkanı da olan Yılmaz'ın evde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, "En değerli varlığımız, aile büyüğümüz, sevgili babamız, canımız, Tek-Art Holding Yönetim Kurulu Başkanımız, eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı bugün Beşiktaş'taki evinde ailesinin yanında dinlendiği odasında saat 13.00 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu maalesef kaybettik" denildi.

TRABZON CAMİASININ BAŞI SAĞ OLSUN

Yılmaz'ın cenazesinin 26 Nisan Cuma günü Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet aile kabristanlığına defnedileceği açıklandı. Açıklamada, "Bütün sevenlerinin, yakınlarının, dostlarının ve Trabzonspor camiasının başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

Mehmet Ali Yılmaz, 21 Ekim 1948 tarihinde Trabzon'da doğdu. İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi mezunudur. Bankacılık ve basın alanlarında da faaliyet gösteren Yılmaz, Trabzonspor Kulübü Başkanlığı da yapmıştır. Ayrıca, 1991 genel seçimlerinde DYP'den Trabzon Milletvekili seçilerek, 20.10.1991-24.12.1995 arasında TBMM'de yasama çalışmalarına katılmış ve 49. ve 50. Hükümetlerde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev almıştır. Evli ve 5 çocuk babasıdır.