Magazin

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIK OYUNU KAZANANI || 9 Ekim 2024 MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye, 9 Ekim 2024 tarihinde haftanın üçüncü gününde ikinci dokunulmazlık oyununu gerçekleştirdi.

Abone Ol

MasterChef Türkiye, 9 Ekim 2024 tarihinde haftanın üçüncü gününde ikinci dokunulmazlık oyununu gerçekleştirdi. Yarışmacılar, İskandinav yemekleri hazırlamak üzere tezgah başında yoğun bir mücadeleye girdi. Dokunulmazlık oyununu kazanarak takımlarını garanti altına almak isteyen yarışmacılar, en iyi tabakları çıkarabilmek için büyük bir çaba sarf ettiler.

İskandinav Yemekleri Teması

Bu haftaki dokunulmazlık oyununun teması klasik İskandinav yemekleri oldu. Yarışmacılar, bu temaya uygun en başarılı yemekleri hazırlamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda en yüksek puanı alan takım, dokunulmazlığın sahibi olarak belirlendi.

Kırmızı Takım Dokunulmazlığı Kazandı

Yarışmanın sonunda, Kırmızı Takım, 6-1’lik net bir galibiyetle dokunulmazlık oyununu kazanmayı başardı. Bu başarı, Kırmızı Takım üyeleri için büyük bir rahatlama sağlarken, kaybeden Mavi Takım ise bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında yeniden bir yarışma düzenlemek zorunda kaldı.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dokunulmazlığı kazanan takımın belirlenmesinin ardından, eleme potasına girecek isimler de belli oldu. 8 Ekim Salı akşamı oynanan oyunda, dokunulmazlığı kazanan Emre, eleme potasına Eda’yı gönderdi. Böylece Eda, haftanın ilk eleme adayı olarak belirlenmiş oldu. Mavi Takım, kendi iç oylamaları sonucunda haftanın ikinci eleme adayını belirlemek üzere toplandı. Yapılan oylamada, Nigar en fazla oyu alarak potaya girdi.