Ayşe Böhürler kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Ayşe Böhürler kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Bozkurt, yoğun bir talep üzerine yapılan 40 bölümlük çekimlerin ardından dizinin orijinal versiyonunun yeniden çekilmesinin gereksiz olduğunu belirtti. "11 yıl önceki Leyla ile Mecnun'un arşivde esas olarak kalması gerektiğini düşünüyorum... Bir daha çekmemeliyiz" dedi.

LEYLA İLE MECNUN DİZİSİ GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sorularını yanıtlayan Bozkurt, "Leyla ile Mecnun Exxen’de 40 bölüm çekildi. 4 sezon 10’ar bölümünden… Orada kaldı, devamı gelmeyecek. Büyük konuşmak istemiyorum. Daha önce de daha önce de ‘Yapmayız’ diye söylemiştim aslında lafımızı yemiş gibi olduk. Arkadaşların ısrarıyla çektik. Aslında ben çekilmemesi gerektiğini düşünmüştüm ama yoğun bir talep karşısında ben de duramadım…" şeklinde konuştu.

Leyla Ile Mecnun 2

Leyla ile Mecnun, 2011-2013 yılları arasında TRT 1'de yayınlanmış ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından sevilmişti. Ancak, Bozkurt'un görüşüne göre, dizinin orijinal versiyonu değerini korumalı ve yeniden çekilmemeli.