Komünist Başkan Tunceli’ye bıraktığı borç belli oldu, işte Tunceli’ye bıraktığı borç miktarı Komünist Başkan Tunceli’ye bıraktığı borç belli oldu, işte Tunceli’ye bıraktığı borç miktarı

Kayseri'de 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası FETÖ üyeliği ve örgüt adına suç işlediği iddiasıyla aranan emniyet müdürü Ş.Ü. (53), hücre evinde saklandığı sırada polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Hücre Evinde Gizleniyordu

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir firari olan Ş.Ü.'nün Kayseri'deki hücre evini belirledi. Adres tespitinin ardından operasyon için harekete geçen ekipler, şüphelinin kaçabileceği gizli geçitleri de tespit etti.

Polis Anında Müdahale Etti

Ekiplerin operasyon düzenlediği sırada hücre evinden kaçmaya çalışan Ş.Ü., polis ekipleri tarafından yakalandı. Kaçış girişimi sırasında herhangi bir olay yaşanmazken, Ş.Ü. sağlık kontrolünden geçirilmek üzere emniyete götürüldü.

Operasyon Kararlılıkla Sürüyor

Firari emniyet müdürü Ş.Ü.'nün yakalanması, terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiğini gösteriyor. Emniyet güçleri, örgüt üyelerinin adaletten kaçamayacağını bir kez daha göstermiş oldu.