Spor

İzlanda - Türkiye milli maçı ŞİFRESİZ! İzlanda - Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Uluslar B Ligi

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak.

Abone Ol

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele, 14 Ekim 2024 tarihinde Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda gerçekleştirilecek. Maç, saat 21.45'te başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

İzlanda-Türkiye milli maçı, TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, milli takımın bu zorlu karşılaşmasını rahatlıkla izleyebilecek.

Maçta Hangi Hakem Görev Alacak?

Karşılaşmanın hakemi, Polonya Futbol Federasyonu'ndan Damian Sylwestrzak olacak. Sylwestrzak’ın yardımcılıklarını Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Marcin Kochanek olarak belirlendi.

Türkiye'nin Durumu Nedir?

Türkiye, 7 puanla grup lideri konumunda bulunuyor. İlk maçında Galler ile 0-0 berabere kalan milli takım, İzlanda'yı evinde 3-1 yenmiş ve Karadağ'ı da 1-0 mağlup etmişti. İzlanda, grup sıralamasında 4 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Türkiye'nin hedefi, bu maçta da galip gelerek grup liderliğini sürdürmek.

Milli Takımda Hangi Eksikler Var?

Milli takım, İzlanda maçı öncesinde iki eksikle sahaya çıkacak. Karadağ karşılaşmasında sakatlanan Barış Alper Yılmaz ile kart cezası bulunan Kaan Ayhan, bu mücadelede yer alamayacak. A Milli Takım, bu karşılaşmayı kazanarak gruptaki avantajını artırmayı hedefliyor.

Türkiye'nin Aday Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

A Milli Takım’ın İzlanda maçı için belirlenen kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Kaleciler: Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Muhammed Şengezer, Berke Özer
Defans: Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydın, Zeki Çelik
Orta saha: Atakan Karazor, Hakan Çalhanoğlu, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü
Forvet: Ahmed Kutucu, Arda Güler, Yunus Akgün, Bertuğ Yıldırım, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy