Gaddar 17 BÖLÜM FRAGMAN, Gaddar son yeni tanıtımı yayınlandı mı, neler olacak? Gaddar 17 BÖLÜM FRAGMAN, Gaddar son yeni tanıtımı yayınlandı mı, neler olacak?

İran'ın İsrail'e kamikaze İHA'larla düzenlediği saldırı, bölgede gerilimi tırmandırırken, Kurtlar Vadisi'nde yer alan ve İran ile İsrail arasındaki ilişkiyi anlatan bir sahne sosyal medyada gündem oldu.

Kurtlar Vadisindeki Iran Israil Analizi Yeniden Gundem Oldu Wqimrn0K

Saldırı ve Tepkiler:

İran, günlerdir konuşulan "intikam" saldırısını gerçekleştirerek İHA ve seyir füzeleriyle İsrail'i hedef aldı. Dün akşam saat 22.50 sularında başlayan saldırıyla birlikte İsrail ordusu hava kuvvetlerini teyakkuza geçirdi. ABD, İsrail'in arkasında olduğunu ilan ederken; İran Devrim Muhafızları, ABD'ye "İsrail'e hiçbir tür destek vermeme veya İran'ın çıkarlarına zarar verecek bir hamlede bulunmama" uyarısı yaptı.

Rcghghjhj

Kurtlar Vadisi Sahnesi Gündemde:

İran'ın saldırısıyla birlikte Orta Doğu'da yeniden tırmanan gerilim, Kurtlar Vadisi'nde yer alan ve İran ile İsrail arasındaki ilişkiyi anlatan bir sahneyi akıllara getirdi. Dizideki Polat Alemdar karakterinin ve karşısındakinin iki ülke için yaptığı tespitler dikkat çekti.

Sosyal Medyada Paylaşımlar:

Sosyal medya kullanıcıları, Kurtlar Vadisi'ndeki bu sahneyi paylaşarak güncel olayla ilişkilendirdiler. Sahnede geçen diyaloglar ise şu şekilde:

Bölgede İsrail ile İran'ın adı konmamış bir işbirliği var aslında.

İkisi de varlıklarını, birbirlerine olan karşıtlıkları üzerinden sürdürüyor. İsrail olmasa İran bölgede hüküm sahibi olamaz. İran olmasa İsrail Amerikalıları dilediği gibi kullanamaz.

Tansiyonun düştüğünü hissettikleri an yapay bir kriz yaratıyorlar. Bütün dünya teyakkuza geçiyor. İran horozlanıyor, karşılığında bölgeye mesajını veriyor.

İsrail diyor ki "İran, teröristlerin en büyük destekçisi. Onu yok etmememiz lazım."

Arada da petrol ve silah lobileri büyük paralar kazanıyor.