Tv yayın akışı 5 Mayıs Pazar 2024 listesi Kanal D, Show TV, Fox TV, ATV, TRT1, TV8 Star TV Bugün hangi diziler var? Tv yayın akışı 5 Mayıs Pazar 2024 listesi Kanal D, Show TV, Fox TV, ATV, TRT1, TV8 Star TV Bugün hangi diziler var?

İsmail Uyanık, Türk iş adamı ve Samsunspor'un eski başkanlarından biridir. 1961 yılında Samsun'da doğan Uyanık, aslen Samsunlu'dur. İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden de mezun olmuştur.

Uyanık, iş hayatına atılmadan önce bir süre İstanbulspor takımının yönetim kurulunda yer almıştır. Ayrıca, lise yıllarında İstanbulspor'da lisanslı olarak basketbol oynamıştır.

1991-2001 ve 2002-2005 yılları arasında Samsunspor'un başkanlık görevini üstlenmiştir. Başkan olduğu dönemde Samsunspor, Türkiye 2. Lig şampiyonluğu, Balkan Kupası şampiyonluğu, Inter Toto Kupası yarı finali ve TSYD Kupası şampiyonluğu gibi önemli başarılar elde etmiştir.

İsmail Uyanık, iş hayatını Birlik Şeker'in yönetim kurulu başkanı olarak sürdürmektedir.

İSMAİL UYANIK'IN ÖZGEÇMİŞİ VE BAŞARILARI

Doğum Tarihi: 1961
Doğum Yeri: Samsun
Eğitim: İstanbul Kabataş Erkek Lisesi, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi
İşi: Birlik Şeker yönetim kurulu başkanı
Spor Kariyeri: Lise yıllarında İstanbulspor'da lisanslı basketbolcu
Samsunspor Başkanlığı Dönemleri: 1991-2001, 2002-2005
Başarıları: Türkiye 2. Lig şampiyonluğu, Balkan Kupası şampiyonluğu, Inter Toto Kupası yarı finali, TSYD Kupası şampiyonluğu

İsmail Uyanık, Samsunspor'un başkanlığını yaptığı dönemlerde kulübe önemli başarılar kazandırmış ve Samsunspor taraftarları tarafından sevilmiştir. Şu anda Birlik Şeker'in yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır.