İslam Memiş'in Altın Yorumları:

Ons Altın Değerlendirmesi:

Geçen hafta ons altın 1985 dolardan destek buldu, ancak 1950 dolar seviyesine yönelik bir trend öngörülmekte. Kalıcı yükseliş için 2058 dolar üzerinde kapanışlar gerekiyor. Ons altın şu anda yatay seyrini koruyor, düşüşlerde kademeli olarak 2000 dolar güçlü destek, sonrasında 1985 dolar ve ana hedef 1950 dolar destek seviyeleri.

391890

Gram Altın Analizi:

Gram altın, bu hafta sert yükselişle 2128 lira seviyesine kadar çıkarak rekor kırdı. Gram altın TL fiyatında 2070-2100 lira aralığını takip etmeye devam edilecek. İslam Memiş, ons altındaki beklediği geri çekilmeyi gram altında da öngörmekte. Yeni altın alacaklar ve alım fırsatı bekleyenler için 2100 lira altına çekilmelerde 2070 lira seviyesine kadar geri çekilmeler yaşanabilir.

Mz U4 M T E0 M T Islam Memis Hem Tarih Hem Rakam Verdi Ve Gram Altin Geri Cekilecek Dedi Altini Olanlar Altin Alacaklar Hemen Bakin

Önümüzdeki Hafta Beklentileri:

Koç Metalurji kime ait, sahibi kim, hangi şirketin bünyesinde? Koç Metalurji kime ait, sahibi kim, hangi şirketin bünyesinde?

İslam Memiş, önümüzdeki hafta gram altında ons altın nedeniyle bir geri çekilme öngörüyor. Ons altında teknik olarak bir satış beklediğini belirten Memiş, dolayısıyla gram altının 2100 lira altına çekilmeler yaşayabileceğini ifade ediyor. Ancak, İslam Memiş, altının bir süre dinlenmesi gerektiğini ve Mart sonunda 2150 lira seviyesini beklediklerini ifade ediyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in yorumları, altın yatırımcıları için önemli bir referans olabilir. Ancak yatırım kararları almadan önce güncel piyasa koşullarını ve uzman analizlerini takip etmek önemlidir.