Spor

İskoçya - Portekiz yayın linki, ŞİFRESİZ mi? İskoçya - Portekiz ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Bugün, UEFA Uluslar Ligi'nin 3. hafta heyecanı son bulacak. A Ligi 1. Grup'ta 9 puanla lider konumda olan Portekiz, İskoçya'nın ev sahipliğinde Hampden Park'ta karşılaşacak.

Abone Ol

 Bugün, UEFA Uluslar Ligi'nin 3. hafta heyecanı son bulacak. A Ligi 1. Grup'ta 9 puanla lider konumda olan Portekiz, İskoçya'nın ev sahipliğinde Hampden Park'ta karşılaşacak. İskoçya, henüz puan almadığı bu turnuvada, ev sahibi avantajını kullanarak ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

İskoçya - Portekiz Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

İskoçya ile Portekiz arasındaki bu kritik mücadele 15 Ekim Salı günü saat 21.45'te başlayacak. Maç, Glasgow'daki Hampden Park stadyumunda oynanacak. Uluslar Ligi'nin bu aşamasında her iki takım için de büyük önem taşıyan bu karşılaşma, futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.

İskoçya - Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

İskoçya - Portekiz maçı, Türkiye'de Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmada Belçikalı hakem Lawrence Visser düdük çalacak. Maçın yayın saati ve kanalı hakkında detaylar, izleyicilerin heyecanla beklediği bilgilerin başında geliyor.

Muhtemel 11’ler

Maç öncesi iki takımın olası kadroları da merak konusu oldu. Portekiz’in muhtemel 11'i şu şekilde şekilleniyor: Costa, Dalot, Dias, Veiga, Mendes, Silva, R. Neves, Jota, Fernandes, Leao ve Ronaldo. Öte yandan, İskoçya'nın olası 11'i ise Gordon, Ralston, Souttar, Hanley, Robertson, McLean, Gilmour, Doak, McTominay, Christie ve Adams'tan oluşuyor.