Melisa Sözen eşi kim, ’10 yıldır evliyiz’ dediği eşi bakın kim? Melisa Sözen eşi kim, ’10 yıldır evliyiz’ dediği eşi bakın kim?

Çocuklar Duymasın dizisindeki büyük Duygu karakteriyle tanınan genç oyuncu Hayal Garip, sosyal medya hesabından eski sevgilisi tarafından şiddete uğradığını açıkladı. İşte yaşananlar ve Hayal Garip hakkında detaylar...

HAYAL GARİP KİMDİR?

Hayal Garip, 7 Nisan 1985'te İstanbul'da doğdu. Genç yaşta dizi dünyasına adım atan Garip, 2008-2009 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan İpsiz Recep dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. Ardından 2009'da "İstanbul'da Aşık Oldum" dizisinde rol aldı. Ancak geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan rolü, 2010-2012 yılları arasında "Çocuklar Duymasın" dizisinde büyük Duygu karakteri oldu.

Özel hayatıyla da gündemde olan Hayal Garip, Murat Kahraman Özalp ile evlendi ve bu evlilikten 2 kız çocuğu sahibi oldu. Ancak geçtiğimiz yıl evliliğini sonlandırdı. Evliliği anlaşmalı olarak sona eren Garip, İstanbul Aile Mahkemesi'nde tek celsede boşandı.

ESKİ SEVGİLİSİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLADI

Hayal Garip, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eski sevgilisi tarafından şiddete uğradığını ve hukuki süreci başlattığını duyurdu. İlk duruşmanın 28 Mart'ta olacağını belirten Garip, bu konuda sessiz kalmayı tercih etmediğini ve şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu vurguladı.

DİZİLERDEKİ KARİYER

Hayal Garip, oyunculuk kariyerine 2008 yılında başladı ve o zamandan beri pek çok dizi ve filmde rol aldı. İpsiz Recep, İstanbul'da Aşık Oldum ve Çocuklar Duymasın gibi yapımlarda yer aldı. Son olarak 2016 yapımı Yüzyıllık Mühür dizisinde rol aldı.

Hayal Garip'in oyunculuk kariyeri ve özel hayatındaki gelişmeler merakla takip edilmeye devam ediyor.