Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında heyecan Hatayspor - Başakşehir mücadelesiyle devam ediyor. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada Başakşehir rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

HATAYSPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI NEREDE NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Mersin Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Atilla Karaoğlan'ın hakem olarak görev alacağı maçta, Hatayspor 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek isterken, Başakşehir ise Avrupa kupalarına katılma mücadelesini sürdürüyor.

Bayern Leverkusen TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE, Bayern Leverkusen Taraftarium güncel link izleme ekranı Bayern Leverkusen TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE, Bayern Leverkusen Taraftarium güncel link izleme ekranı

HATAYSPOR'UN SON DURUMU

Hatayspor'da Carlos Strandberg, Dele - Bashiru ve Rigoberto Rivas gibi isimlerin performansı merak konusu. Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor, bu sezon ligde 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak 33 puan topladı ve 18. sırada yer alıyor.

BAŞAKŞEHİR'İN SON DURUMU

Başakşehir ise Çağdaş Atan yönetiminde ligde ilk 4'e girmeyi hedefliyor. Turuncu-lacivertliler, geride kalan 33 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşayarak 49 puan elde etti ve 5. sırada yer aldı.