Hamster Kombat Günlük Şifresi Nedir? 22 Temmuz 2024

Hamster Kombat günlük şifresi, 22 Temmuz 2024 tarihi için belli oldu. Oyunseverler, özellikle kripto para meraklıları, bu günlük şifreyi bekliyor. Günlük şifre, oyunculara ekstra avantajlar ve ödüller sağlıyor. Bugünün şifresi "LOCKER" olarak belirlendi.

Hamster Kombat79977

Hamster Kombat Günlük Şifresi Nasıl Kullanılır?

Hamster Kombat oyuncuları, bugünün şifresi olan "LOCKER" ile 1 milyon coin kazanma fırsatına sahip oldular. Şifreyi doğru şekilde girmek için mors alfabesi yönergeleri takip ediliyor. Her harf için uzun veya kısa dokunuşlar yaparak şifre giriliyor ve doğru şekilde girildiğinde ödül hesaba yansıyor.

Hamster Kombat

Mors Alfabesi ile Günlük Şifre Girişi 22 Temmuz 2024

Hamster Kombat oyunu, günlük şifre girişinde mors alfabesini kullanıyor. 22 Temmuz 2024 tarihli "LOCKER" şifresinin mors alfabesi ile yazılışı şu şekilde:

L: ● ▬ ● ●
O: ▬ ▬ ▬
C: ▬ ● ▬ ●
K: ▬ ● ▬
E: ●
R: ● ▬ ●

Kullanıcılar, şifreyi mors alfabesi ile doğru şekilde girdiklerinde, günlük 1 milyon coin ödülü kazanıyorlar.

Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mutlu Keçeli kimdir, aslen nereli kaç yaşındaydı? Mutlu Keçeli neden öldü hastalığı ne? Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mutlu Keçeli kimdir, aslen nereli kaç yaşındaydı? Mutlu Keçeli neden öldü hastalığı ne?

Hamster Kombat848655

Hamster Kombat Nedir?

Hamster Kombat, sanal bir kripto borsasını yöneterek Hamster coin çıkarabileceğiniz viral bir Telegram tabanlı kripto oyunudur. Binance ile entegre olan bu oyun, oyunculara 1 milyon coin kazanma fırsatı sunuyor. Günlük şifreler, oyun deneyimini zenginleştirmek ve ilerlemeyi hızlandırmak için önemli bir rol oynuyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız