Göbeklitepe giriş ücreti ne kadar, Göbeklitepe 2024 bilet fiyatları, öğrencilere, kimlere ücretsiz? Göbeklitepe giriş ücreti ne kadar, Göbeklitepe 2024 bilet fiyatları, öğrencilere, kimlere ücretsiz?

SHOW TV'nin sevilen yapımlarından "Güldür Güldür Show", her hafta izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da ekranlara gelecek olan program, komedi dolu anlarla dolu olacak.

Dizinin son bölümünde, Hakim Hayati'nin yanına yeni atanan Erzurum sevdalısı mübaşir Sadık karakteri gelir. Ancak davalar o kadar farklıdır ki Sadık şaşırır ve hakimin bu duruma nasıl dayandığına hayret eder. İzleyiciler, bu komik ve sürpriz dolu hikayenin nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor.

Güldür Güldür Show'un yeni bölümünü canlı olarak izlemek isteyenler, SHOW TV'nin resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden canlı yayın linkine tıklayarak programı HD kalitede takip edebilirler.

Dijital platformlar sayesinde dizi, film ve programların yeni bölümlerini kolayca takip etmek mümkün. En güncel ve en yeni içeriklere ulaşmak için telefon, tablet veya bilgisayarınızdan canlı yayın HD izleme linkine tıklayarak sevdiğiniz yapımları anında izleyebilirsiniz.