1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen ve ardından fenomen dizi "Çocuklar Duymasın"da canlandırdığı "Meltem" karakteriyle izleyicilerin kalbinde taht kuran Pınar Altuğ (49), 2008 yılında kendisinden dokuz yaş küçük olan meslektaşı Yağmur Atacan ile hayatını birleştirdi. Bu birliktelikleri, 16 yıl boyunca devam etti ve çiftin evlilik yıl dönümü, takipçilerini sevgi dolu yorumlar yapmaya teşvik etti.

2043758

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan 16 yıllık evliliklerini kutladı

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, 2009 yılında dünyaya gelen kızları Su ile ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadılar. 16 yıllık evliliklerini kutlayan çift, bu özel günü sosyal medya üzerinden duyurdu. Pınar Altuğ, 1.6 milyon takipçili Instagram hesabından, düğünlerinde çektikleri bir kareyi paylaşarak, "16... Seninle geçen her gün çok güzel sevgilim" mesajını ekledi.

Ramazan Kubat kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hayatı ve kariyeri Ramazan Kubat kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hayatı ve kariyeri

Seninle geçen her gün çok güzel sevgilim

Altuğ'un duygusal paylaşımı, takipçilerinden büyük ilgi gördü ve çiftin mutluluğuna ortak oldular. Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın uzun süreli birliktelikleri ve aile hayatları, hayranlarının takdirini kazanmaya devam ediyor.