Popüler yemek yarışması programı Gelinim Mutfakta, izleyicileriyle 26 Nisan'da canlı yayınla buluşuyor. Programda gelinler, en iyi yemekleri yapabilmek için kıyasıya yarışıyor. İzleyiciler, puan durumunu merak ederken aynı zamanda yeni bölümde neler olacağını da heyecanla bekliyorlar.

GELİNİM MUTFAK SUNUCUSU NURSEL ERGİN KİM?

Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980 yılında Ankara'da doğmuştur. Yetiştirme yurdunda büyüyen Ergin, 18 yaşında yaptığı evlilikten Bengü isimli bir kızı bulunmaktadır. Dizilerde de rol alan Ergin, Kanal D'de Mutfağım adlı yemek programı ile tanınmış ve daha sonra Nursel'in Mutfağı programını sunmuştur. Günümüzde ise Kanal D'de Gelinim Mutfakta programını sunmaktadır.

Mert Ramazan Demir'in kardeşi kim, kardeşlerini sayısını duyan şoke oluyor, hepsi birbirine benziyor! Mert Ramazan Demir'in kardeşi kim, kardeşlerini sayısını duyan şoke oluyor, hepsi birbirine benziyor!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta'nın son bölümünde, Yeşim Öksüz, Damla Çınar, Seda Ay ve Burçin Başaran "Tavuklu İçli Köfte" için yarıştılar. Bu bölümde hangi gelinlerin başarılı olduğu ve puan durumu hakkında detaylar izleyiciler tarafından merak ediliyor.